Suntem ceea ce mâncăm

Storcător Hurom HZ Alpha

Spune-mi ce prieteni ai ca să-ți spun cine ești sau spune-mi ce mănânci ca să-ți spun cine ești. Acestea sunt doar două dintre proverbele românești care sunt valabile și în ziua de azi. În loc să investim atât de mulți bani în tratamente și doctorii, când deja e prea târziu și răul s-a făcut, ce-ar fi să începem frumușel să investim în prevenirea bolilor? Care variantă crezi că e mai benefică? Sănătatea e cel mai de preț dar, căci oricât de cunoscut ai fi sau oricât de mulți bani ai avea, boala te poate ajunge din urmă.

Cu toții ne dorim sănătate și ne prefacem că o prețuim, dar oare avem grijă de ea cum se cuvine? Haideți să facem un mic test, simplu. Răspundeți întrebărilor de mai jos:

  • Tu câți litri de apă ai consumat azi?
  • Tu câte fructe și legume ai consumat azi?
  • Ai făcut mișcare azi?

Sunt niște întrebări banale, dar dacă stai să le analizezi ai fi uimit să vezi răspunsurile. Statisticile sunt îngrijorătoare, demonstrând că 81% dintre adulți nu consumă suficiente fructe și legume. Trist, dar adevărat, din păcate. Așadar, oare ce îi împiedică pe oameni să consume fucte și legume zilnic? Prețul, timpul, banii sau gustul? Chiar și în desenele animate le este indus copiilor faptul că legumele nu sunt gustoase și nu sunt întotdeauna promovate ca fiind un lucru pozitiv.

Vremurile s-au schimbat și acum avem accesul la tot ceea ce avem nevoie pentru a avea un stil de viață sănătos, care să ne facă să radiem. Frumusețea vine din interior. Un ten hidratat și luminos tot din interior, la fel și părul puternic și unghiile.

Acum e mai ușor să întreții un stil de viață sănătos și să-ți atingi obiectivul de a consuma zilnic fructe și legume. Cu toții am auzit în ulimul timp vorbindu-se de smoothie-uri și sucuri naturale. Ce sunt smoothie-urile? Un smoothie este precum un suc natural care pe lângă fructe și legume conține și lapte (de vacă, de migdale, de cocos etc) sau iaurt.

Un suc natural poate fi doza zilnică de energie, iar un smoothie echilibrat poate fi un mic dejun sănătos și delicios. Este atât de simplu să faci un smoothie, precum o joacă de copii. Super-eroul care te va ajuta în bucătărie nu este Mr. Proper, ci este storcătorul prin presare la rece, Hurom. Ajutorul de nădejde al mămicilor pentru prepararea rapidă a meselor celor mici sau pentru un desert delicios pentru a-i surpinde pe cei dragi.



Ce înseamnă storcător prin presare la rece? Prin intermediul unei stoarceri lente, prin presarea la rece fructele și legumele își păstrează proprietățile întrucât acestea nu sunt modificate ca și în cazul celorlalte metode de stoarcere. Sucurile și smoothie-urile sunt 100% naturale, stoarse natural, astfel încât se obțin toți nutrienții și fito-nutrienții din legume și fructe. Sănătatea în fiecare zi, la micul dejun.

Știați că storcătorul Hurom a fost inițial proiectat pentrul uz terapeutic cu intenția de a stoarce sucul din iarba de grâu? Cel mai bun storcător din lume vertical cu ax malat și presare la rece îl găsiți la Magazinul profistore.ro.

Vă las aici o rețetă simplă pentru un smoothie care ajută la revitalizarea pielii, propus de cei de la Harom. Trei ingrediente simple: brocolli, mere și struguri albi. Totul vine pus în storcător și voila! O idee sănătoasă de mic dejun care se poate servi chiar și la birou.

Nu uitați, suntem ceea ce mâncăm, haideți să fim toți vitamine.




Share this:

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu